Shopping!!

Var på Gina Trico idag, o handlade lite nya kläder. De blev en ny klänning o lite annat. halva priset på allt. synd bara att de var så utplockat. Var även i lite andra affärer, o som vanligt hittade ja lite kläder till Tyra! Hjätte fina, så ja ska skicka dom imorgon, så har hon nog dom på måndag?? får man hoppas?? Håkan ringde precis, han kommer inte hem inatt, ska jobba, o sen upp tidigt imorgon!! Eftersom vi ska iväg imorgon kväll, så får han jobba lite längre! Så tråkigt, tur ja har Zebbe. kammade honom precis, han blir så fin, min lilla baby!! Ler!! Fast han är egentligen en fin Stor Pudel. men världens snällaste hund. Alltid glad, alltid på gott humör!!

Såg att de hade blivit nåt konstigt me texten igår???

Vet inte varför de blev så?? De här me data är inte min grej!! Ler!! Idag ska ja åka o handla, kolla nåt o ha på mej, vi är bjudna på fest både den 30 o 31. ska bli kul, men lite orolig ändå, har aldrig träffat de här människorna. Kul o se va Håkan har för vänner!!! Nu ska ja jobba lite, har lite räkningar o betala in, på företaget. Sen blir de Tuna Park!!

Söndag.

Helgerna går så fort. Julen var lugn o skön, ungarna fick sina Julklappar o var hel nöjda.
Ja fick me, fick en Soda Strimer o alla tillbehör. Dricker så mycke kolsyrat vatten, att de lönar sej o ha en sådan för mej!
Fick en ABBA skiva me, fick oxå en helg på Dufveholms slott. Helt underbart!!! Ja o Håkan ensamma en hel helg, utan jobb o ungar. De ska bli så skönt. Av Håkans barn fick vi Guinness records 2009, o ett spel som tillhör boken. De är så himla gulliga. Vi har tyvärr inte hunnit spela de ännu. Håkan har jobbat fredag, lördag o idag. Inte kul, men så är de när man har eget.

Ungarna åkte till deras mamma i torsdagskväll o firade Jul där.
Vi var bjudna hem till Håkans föräldrar på middag. God mat!!

Senare på kvällen ringde hans EX. o ville prata me oss???? Ja ville inte detta, eftersom hon hakar upp sej på småsaker, o mycke riktigt så var de pettitesser. Hon är otrolig vad de gäller o hitta fel på mej. Men ja hade kommit dit hän, att ja inte brydde mej, ja vet att ungarna tycker om mej. O vi har en bra relation,de tycker inte Monica om. De har ja fått höra genom bägge öronen ett antal ggr. o lite till.

Vaknade i fredagsmorse, mådde skit bra, vilket ja har gjort ett tag nu.
Efter ett tag kom Håkan upp, ja såg på honom att han inte mådde så bra, så ja frågade honom va de var???
Jo, han kunde inte fatta varför ja inte kunde förlåta hans EX???? Helt otroligt, han drar den slutsatsen att jag mådde dåligt  bara för att ja inte vill ha nåt me henne o göra. Allt bara rasade, de snurrade i huvudet, varför skulle ja de? ja mår inte alls dåligt över henne, ja har kommit så långt att ja tycker hon är så tramsig, hon behöver inte veta allt vad vi ska göra, o vad vi gjort!  O så länge ungarna är lugna o trygga här, så finns de inget o klaga på! Ja blev både ledsen o arg!! Sen var bråket igång.

Igår var ja så nere, gick bara o tänkte på detta. Håkan jobbade, pratade inte me han på hela dagen. När han kom hem, satte vi oss ner o pratade igenom detta. O de är lugnt nu!!

Idag ska ja inte göra så mycke, bara ta de lugnt, o läsa lite tänkte ja!!!


Julgodis

Nu inväntar vi Håkan, han skulle vara hemma vid tre. Då ska vi göra lite julgodis.
Sen blir de o klä granen.
Ungarna är så spända, de vet ju inte vad som ligger i Julklapparna. ler!

SÅ JAG ÖNSKAR ALLA EN GOD JUL.

Ringar!

Idag  har ja o Elvira varit och handlat inför Julen, de var inte så mycke folk, eftersom vi var där ganska tidigt! Skönt o slippa trängas.

Var nere i Kristianstad förra veckan, o de blev omtumlande, mycke känslor med i bilden.
Träffade mitt Älskade barnbarn, hon är så otroligt vacker.

När ja skulle köra hem, kokade bilen precis innan Osby. Varför drabbar allt mej??
Fick iallafall tag på Håkan, o han satte sej i bilen o körde ner till mej. han är så otroligt snäll, denna mannen!
De visade sej att kylaren var sönder, den läckte vatten. Så de blev till att köpa en ny! Inte kul, så här nära inpå Jul.
Men va gör man? Ville ju ha hem bilen.

Vi åkte hem på fredagseftermiddagen, var hemma vid halvtio på kvällen. När vi satt o pratade lite, säger Håkan: Cilla, ska vi gå o titta på ringar imorgon?? Jippi. Så nu är de gjort, de var himla fina!!
Förlovningen blir ???????.

Nu ska ja ut me Zebbe. Sen ska ja ta tag i toaletterna o få de städade ordentligt.

Håkans barn är här denna veckan, o just nu tittar de på film, så ja passar på o göra lite då!!!

Ullared

Vi åkte ner till Ullared i fredagsmorse. O de blev en händelserik resa, vill ja lova. vädret var ju inte de bästa heller. Men vi gav oss iväg ändå. Resan gick bra, ända tills vi hade 4,5 mil kvar, då körde ja av vägen. De var glashalt o tappade helt kontrollen på bilen i en kurva. De var helläskigt, de gick miljoner tankar genom mitt huvud innan bilen den landade i diket. Fattade först ingenting, allt gick så fort. Håkan var alldelse tyst, så ja tänkte mycke där. Ja frågade honom om han levde, o de gjorde han, han var hel lugn. O de tackar ja för, så här i efterhand. Vi hade klarat oss, bilen blev heller inte mycke skadad, vi hade ÄNGLAVAKT. Ja var ganska lugn i början, de körde en bil efter oss, o de stannade, de skulle försöka hjälpa oss upp, men de gick inte, vi satt fast i ett dike o där var fullt me vatten o snö. Men var ändå glad att de stannade. Vi skulle gå till ett hus lite längre bort, o då började ja känna att ja började skaka, svårt o andas, o mådde fruktansvärt illa, tårarna bara rann, o ja var helt hysterisk. O där kände ja att de var tur att Håkan är så lugn. För de är han, han är alltid lugn nästan brusar sällan eller aldrig upp. Han tröstade mej så gott de gick. Vi gick sedan till huset lite längre bort, där bodde en helt underbar människa, hon hjälpte verkligen till, bjöd på kaffe o fixade hjälp till oss, så vi kunde få upp bilen, o se hur pass den var skadad. Traktorn kom, o bilen kom upp på fast mark igen, o tro de heller ej, de var knappt nåt synbart fel på bilen, helt underbart. O ja tackar alla vänliga människor som verkligen hjälpte oss, o även ni som stannade o frågade om vi behövde hjälp.

Bilen gick o köra me, så vi tog de beslutet att vi skulle fortsätta till ullared.
Men ja var så rädd, såg hela tiden olyckan framför mej, o hade fruktansvärd ångest. Håkan ville att ja skulle köra, så ja kom över de som hade hänt, men ja bara vägrade. Kändes inte alls bra!
Väl inne på GeKå, glömde man sin oro lite.
O de var skönt!!
De var inte alls mycke folk, så de gick ganska snabbt o kolla över de vi skulle ha!
Handlade till tre barn, ett barnbarn o till oss själva, o vi fick sex kassar fullproppade me leksaker o kläder o lite annat smått o gott, o allt detta gick på runt 5500 tusen. Håkan var mäkta inponerad, av att de var så billigt. o de visste ja ju, eftersom ja varit där innan, medans han aldrig varit där, de är trots allt närmare 40 mil dit.

Vi var hemma i Kungsör vid halv ett tiden, hämtade Zebbe, o sen hem o i säng. Sov mycke oroligt den natten, drömde mycke! Inte alls kul, var så trött ju!
Så de blev inte så mycke gjort på lördagen, vi slappade mest. O sen var vi hos Håkans mamma o pappa o fikade. Ja var även ute o körde en runda, de var nervöst innan, men de funkade helt OK!

På söndagen, slog vi in alla Julklappar, de tog tre timmar o göra. Kul.
Annars blev de inte mycke gjort den dan heller.
Ja funderade mycke på när ja skulle resa ner till Kristianstad?
Så nu har ja bestämt mej, är de halkfritt o snöfritt, så åker ja ner på tisdag. Saknar min dotter o mitt barnbarn. Så vill träffa dom innan jul. köpte ju lite Kläder till Tyra, som hon behöver nu, o köpte oxå lite Julklappar.

Nu har ja jobbat lite, vaknade tidigt idag, kl.5. då ringde håkans väckarklocka, så gick upp me honom.
Ska dammsuga av här nu, sen ska ja köra till tippen.
Ska packa lite. Sen blir de o ta hand om den tvätten som blivit nu när ungarna varit här. Så de finns o göra!!

Skummtomtar

De äter ja o Zebbe nu, De är så supergott. Ska egentligen inte äta sånt, har ju lactos, så ja får så ont i magen, men kan inte låta bli..... Stackars min omgivning sen, de jäser imagen.

Här snöar de för fullt, har kommit ganska mycke. O vi som ska åka till Ullared imorgon. Hoppas de är uppehåll imorgon!!
Ja skulle kört till tippen idag, men massa som ja har rensat ut, men ja kommer ingenstanns, de plogar ganska dåligt här! Så ja färgade håret istället!

Håkan är o kör asfalt idag, så idag blir han hjättesen, brukar komma vid åtta-nio tiden. Så hans barn har åkt til sin mamma idag istället för imorgon, så ja har lugn o ro just nu.

Lussebullar!

Vaknade idag av att Elvira skrek, hon o Matilda bråkade!!
Dessa två kan bråka ena stunden o vara bästa vänner nästa sekund.

Vi har bakat Lussebullar idag. Ja tycker inte alls om Saffran, de är äckligt.
Men de blev saffran idag!
När Johanna var mindre så bakade vi lussebullar utan saffran, så egentligen var de inga lussebullar utan de blev vanliga bullar. Inte alls gott, enligt Johanna. Hon Älskar nämligen saffran.....

Nu ska ja snart titta på Julkalendern, den är riktigt mysig, bättre än på länge!

Pepparkakor

Sov till elva idag. Skönt.

Jobbade några timmar sen.
Hämtade Ungarna på skolan, sen bakade vi pepparkakor.
Kul, o så luktar de så gott.

Ska ta hand om tvätten nu, tänkte ja. Hatar o stryka, men ett ont måste.
Mitt Älskade barnbarn har namnsdag idag, så även jag. Grattis till oss.
O till alla andra som har namnsdag idag!

Örebro.

Ja o håkan har varit i Örebro idag. O handlat lite. Han tog ledigt idag från jobbet, kunde inte köra ut i skogen, de är för lerigt, då passade vi på o göra nåt tillsammans. Bara han o ja!!!

Helgen har varit lugn.
I fredags kom hans barn o då kollade vi Idol.
I lördags var vi på bio o såg: "Vi hade iallafall tur me vädret igen". Den var rätt så bra tyckte ja då.
I Söndags var de Julmarknad här i Kungsör, så vi var nere en runda. Darin var här o uppträde, köpte hans nya skiva, o fick den även signerad av honom själv. En kär liten påg. Ler!!

Har fortfarande tre rum kvar o städa, ska göra de imorgon. Sen är de Julstädat överallt. Skönt!!

Julstädning!!

Håller på för fullt o städar inför Julen. Har ju 10 rum o kök, 3 toaletter, ett duschrum o tre hallar o städa. O de tar sin lilla tid. Men eftersom ja tycker de är hjättekul o städa så går de som en dans!! De är sant, Ja Älskar o ha de rent o snyggt omkring mej!!

Här i Kungsör snöar de idag!!

Helgen var helt underbar, vi slappade o myste mycke. var Även o åt middag hos Håkans föräldrar, i söndags.
Vi köpte DVD:n Mamma Mia, O ja kan bara hålla me de som har sätt den o sagt att den var super bra. För de var den, från början till slut. Helt underbar film.

Nu ska ja jobba lite, lite papper som måste skickas iväg!
Sen blir städning för resten av dagen.

RSS 2.0