Mycket

o göra denna veckan, de är fullt upp!! Händer nånting varje dag, denna veckan...Mår alldeles utmärkt, just nu!! De sista pusselbitarna föll på plats inatt. O de känns såååå skönt. Vi skulle egentligen åkt ner till Kristianstad i helgen, men de blir tyvärr inget me de! Skulle hämtat upp min husvagn. Så de får bli vid ett annat tillfälle. Lite tråkigt, ville så gärna träffa mina vänner en stund. Men har man mycke o göra, så får man tänka vad man får försaka. O denna ggn. blev de K-stad. De är tur att de finns telefon.Ler!! Ha en bra dag....För de ska ja ha!!!

Papper

har suttit me papper nu i två dagar, Håkan har kört för ett företag o inte fått betalt för allt. Har gått igenom hela förra året o detta. En del tror att man ska jobba gratis? Men de vill väl ingen göra?? I helgen var vi på Ikea, där har kommit in så mycke nytt, vill ha mycke, men de blev hyllor, till matplatsen i köket, så nu är nästan alla mina Gåsar uppe, fattas några. Ska åka en runda till imorgon, behöver ha lite mindre hyllor, o lite annat oxå...Ler!!! Nee, nu ska ja jobba lite, sen blir de till o ta tag i städningen.

Tack

alla ni som har skrivit till mej!!! Idag ska ja jobba undan här lite, har kommit efter på grund av att jag inte orkat jobba! Men idag mår ja bättre. Har fått reda på att de skickades ut Julkort på mitt lilla Älskade Barnbarn, men ja fick inget?? Varför??? Ja blir så fruktansvärt ledsen, o där tog ja illa vid mej. De kom en liten tår, som tur är så har ja Håkan, som verkligen tröstar. Usch, Usch.

Magsjukan

har härjat här igen, denna gången var de en av ungarna som åkte på den!! Spydde ner hela sitt rum, så Håkan han torkade spyer en hel timme i lördagsnatt! De tar aldrig slut?? Helgen har varit hel lugn, helt underbart väder, så vi har suttit ute mycke. I söndags var vi i väg en runda me tjejerna på picknick...Igår var Håkans föräldrar här o vi åt lite Påskmat!!

Renovering

Igår målade ja matplatsrummet, de blev kaktusfärg, o snacka om att de blev så snyggt!!!! Ena väggen ska tapetseras med en tegelvägg, de ska Håkan göra imorgon... Idag ska ja jobba undan här lite, sen blir de städning, för hela slanten! Håkan jobbar länge idag, så han kan vara ledig imorgon. Vaknar varje morgon me en fruktansvärd ångest...Inte kul....Skulle egentligen varit i Kristianstad denna veckan, men de blev inte så. Tyvärr!!! Av olika anledningar. Ja känner mej så dum, ja trodde att ja skulle få vara Mormor, helt ut, men helt plötsligt så litar inte min egen dotter på mej???? De känns som om hon har haft en hjätte svår uppväxt??? Att ja har skitit i henne??? Men riktigt så är de inte, ja har gjort va ja kunnat, men tydligen inte tillräckligt?? Ja vet inte??? De är hela tiden massa undanflykter??? Ja har ljugit för min dotter, o de står ja för, ja har tagit alla smällar från henne, o förstått henne, hon pratade inte me mej på två år, ja höll mej undan, för ja tänkte en vacker dag kommer hon?? O de gjorde hon...Till min stora glädje, vi har pratat mycke, om den löngnen ja burit på... O ja tycker vi ibland har hittat tillbaka till varandra??? Men hela tiden är de bakslag!! Hela tiden finns de nåt som ja gjort som är fel, o hon inte litar på mej...O de ska mitt lilla barnbarn få lida för??? Ja de finns massor ja skulle kunna skriva om, men ja väljer o hålla lite för mej själv, ja passar inte in i hennes liv längre, hon har sin familj, o de betyder mer för henne än va ja gör??? Så vad gör ja??? Jo, jag kommer fortsätta skicka kort o grejer till Lilla barnbarnet, hon ska veta att hon har en mormor, som faktiskt Älskar henne o vill henne väl, o bara vill umgås me henne som en mormor ska få lov o göra. De ä vad ja tycker!!!

Då var man

på benen igen, åkte på magsjukan, o har legat sen torsdag morgon. ingen höjdare... Mår fortfarande lite illa, men de går nog över får ja hoppas?? Har en mage som centrifugerar, hela tiden, sen har ja lite ångest me...Ja, så allt är som de ska vara nu, känner mej fruktansvärt åsidosatt...O ibland tänker man mycke på varför människor ljuger hela tiden, ja fick mej en känga när ja ljugit, men om man inte talar sanning till mej, de har ingen betydelse!! livet är bra konstigt???? Bortförklaringar hela tiden, är så trött på hela skiten...

RSS 2.0