Ändring????

Fick precis ett SMS från min älskade dotter!! O nu får ja komma??? Känns hel lustigt!! Men ska ändå förklara varför de blivit så här. Senare!!!

Mörkaste dagen!!

Idag fick ja bekräftat de ja har anat, ja är inte välkommen på mitt Älskade barnbarns dop!! Var mentalt förbered på detta, men började stor böla, kunde inte häjda tårarna!! Detta känns... Ska försöka förklara vad som ligger till grund för detta, lite senare, just nu känns allt bara tomt... Återkommer senare!! Tårarna rinner längs mina kinder...

Småkryp.....

Har legat sjuk sen i onsdagskväll, ont i hela kroppen, förkyld, täppt i näsan, ont i halsen o feber... Ingen höjdare vill ja lova. Inte änns Alvedon eller Impren har hjälpt, har i stort sätt bara sovit. Så idag mår ja mycke bättre, de gjorde ja redan igår.. Men då fick ja en chock, ja hade fått små kryp i mitt hår, med andra ord LÖSS... Har tyckt de har kliat i håret, men trodde de var för att ja var svettig o dann!!! Men ack va ja bedrog mej, de små JÄVLARNA satt där, ja får panik av sånt här, tycker de ä fruktansvärt äckligt... Ungarna hade de en gång innan för några veckor sedan, då fick ja de inte, men denna ggn. Så de var o avlusa oss, hela gänget här, för tjejerna hade fått tillbaka dom, de är så svåra o få väck, om inte alla behandlar sej som har Löss... O denna ggn. kom de från samma ställe som innan, eftersom mamman inte avlusat sina barn innan????? Varför gör man inte detta??? När man ser att sina barn går o kliar sej?? O att lössen i de här fallet var stora som Myror, nästan??? De är en gåta för mej!! Så även de fick en omgång här igår!! så förhoppningsvis kollas håren på ungarna nu?? Äckligt, äckligt!!!

Förkylning.

O nu har ja åkt på förkylning, inte alls kul. Ont i halsen o tjock i näsan. Så ska bara ta de lungt idag!!

-20 Grader kallt.

Alltså, fattar ni?? vi hade -20 Grader kallt här inatt. helt otroligt!!! O idag är de lika kallt. Jobbar en stund nu, lite papper o ta hand om. Sen blir de o göra middag. Håkan jobbar som vanligt, kommer hem vid sex-sju tiden ikväll!!! Ungarna är snoriga o hostar här. Så de sitter just nu o pysslar lite!!

-15 grader kallt.

O de är svinkallt ute. Men de är så fint när solen skiner, o snön ligger fint på marken!!! Innifrån då vill ja säga. För går man ut så är de såååååååå kallt! Vi åkte ut till Lermoda, så Zebbe fick busa lite me Aron, inte änns de ville vara ute...Frös om sina små tassar, isbilding under o mellan tassarna. Ska till Håkans föräldrar o äta middag om en stund.. Sen blir de bara o slappa!! Söndag idag juuuuu!!

Bilen

Ja tänker aldrig köra BMW mera. Vi blev stående på Tuna Park, den ville inte starta!! Startmotorn är kass!! Aldrig mera den bilen!! ALDRIG!!!!!!!

Kallt

Här är de -10 grader! De är så kallt, fast solen den skiner, så visst är de fint. Idag ska ja o Elvira åka o köpa ett par Jeans till henne, hon är så otroligt smal, så de finns knappt o få tag i ett par snygga byxor till henne. Håkan jobbar som vanligt, hur länge är de ingen som vet?? Ska även ta tag i tvätten, stryka, o vika lite. Ha en bra dag o kväll!!!

090101

Nytt år, nya krav!! Nyårsafton var trevlig, mycke go mat o mycke folk. Mycke prat o goa skratt. Trevligt folk. Idag, blir de inte mycke gjort, slappar. O så kom Håkans barn, en dag innan de skulle, men så är de ibland. Kul me lite liv o rörelse här. GOD FORTSÄTTNING ÖNSKAR JA ER ALLA!!!

RSS 2.0