Trött

Trött o sliten.... O längtar ner till Kristianstad nu, till mitt lilla Barnbarn. Hon blev fyra månader idag, är ett tag sen nu, ja träffade henne o hennes mamma!!! Känner mej så fruktansvärt ensam här uppe, önskar så man hade nån o fika o snacka lite med. Men de verkar vara stört omöjligt o få kontakt me nån???? Folk här uppe lever mycke för sin familj o sina släktingar, mycke konstgt tycker ja? De är svårt som utomstående o komma in i ett sånt här samhälle!! Tyvärr!! Så om de finns nån i Kungsör med omnejd som känner för lite fika o snack, hör gärna av er??????

Sjuk

Ja så ligger man sjuk igen, inte kul, vill ja säg!! De räcker att ungarna blir sjuka, så blir ja de me!!! Har legat nerbäddad sen onsdagskväll, lite piggare idag, men har en fruktansvärd hosta!!

Blommor

Igår kom Håkans föräldrar hit me en bukett rosa rosor, de är så gulliga... Fick även en present av Håkans barn. De var ett Silver Hjärta som de stod "Grattis Cilla o pappa" o så var de deras namn på andra sidan!! Så fint, så vi firade me Saft o Kakor!! Ler! De har ju inte varit hemma på ett tag nu, Håkans föräldrar, eftersom de jobbar i Sundsvall just nu, så de grattade oss nu!! Behövs ju inte, men de är såna!! Här har varit kallt nu i flera dagar, undra när de börjar bli vår????

Idag

Ska ja på Bokföringskurs, började förra torsdagen, o då var allt fullständigt kaos, när man gick där ifrån!! Men idag känns de bättre, vi fick ju läxa till idag o de var o läsa igenom sidorna 11-52, oj,oj,oj.... O ja som inte har pluggat på många år. Nu har man iallafall fått lite mer "kött" på benen, o ja tycker de är hjättekul. Känner att de är nåt ja vill fortsätta me!! De är ju "ALLA HJÄRTANS DAG" på lördag... Så nu ska ja snart åka iväg o skicka ett paket till mitt Älskade barnbarn. Saknar henne så!!!

Kallt

De är varga vinter här nu!! Kallt, men ändå fint när solen är uppe!! Nu har ja kollat runt lite o frågat runt lite, o man kan gifta sej i grön klänning!! Ska få den uppsydd precis som ja vill ha den!! De ska bli så roligt!! Datum har vi inte bestämnt ännu, men troligtvis så blir de i sommar eller sensommar. Mycke som ska klaffa.

Inspelning!!!

Vi var ju på Förlovningskryssning, fredag till lördag. o gissa vad?? Jo Kanal 5 var där o spelade in för "färjan". Hade ingen aning om detta, men de var lite kul o se killarna bakom kameran. ja tror inte ja kom med??? Men de filmade när vi skulle gå av båten o då riktades kameran åt mitt håll!! Ler! så nu ska ja kolla alla programen för o se om ja kommer på TV...Asgarv!!! O nu till nåt helt annat: Håkan friade till mej! Han gick ner på sina knän (så romaniskt) o frågade om ja ville gifta mej me honom?? O givetvis så vill ja detta!! Älskar denna mannen av hela mitt hjärta, han har allt som ingen annan av mina gamla killar haft!! Han är helt otrolig, omtäksam, lugn, stabil o visar verkligen att han Älskar mej! o de känns hur bra som helst... Så nu vankas de brölopp, till sommaren eller sensommaren. De känns helrätt för mej denna ggn. Ja är så lycklig! Ler! Ja har en dröm, o de är o gifta mej i en grön klänning?? Kan man göra detta???

Lovade????

Ja har inte skrivit här på ett tag!! Lovade att ja skulle skriva om vad som hänt innan! Men jag fattade beslutet om att ja inte vill de just nu!! De får komma sen!! Ja hat gjort min dotter fruktansvärt besviken, o vi håller på o hittar tillbaka till varandra igen efter att inte ha pratat me varandra på några år. Å ja känner att de vill ja inte sumpa nu... I dag åker ja o min sambo till Åland, vi ska åka Cinderella.... Inatt kl.00.00.03, så förlovar vi oss, då är de två år sen vi träffades. de ska bli så mysigt...

RSS 2.0